Verkstad & Butik

En komplett cykelverkstad!

Cykelverkstad:
Du behöver aldrig boka tid utan lämnar in den när det passar dig, och vårt mål är alltid att din cykel skall vara klar till nästkommande vardag! Om du är osäker på vad som behöver göras, eller vad det skulle kosta att serva din cykel, besök oss, så utför vi en kostnadsfri besiktning. Du kommer få veta både pris, förslag på åtgärder, och tiden reparationen tar, innan du lämnar in din cykel.

Givetvis står alltid din cykel både inlåst, larmad & försäkrad under sin vistelse hos oss.

Och cykelbutik!
Sedan starten har Cykelakutens utbud ökat för varje år & har nu många av de vanligaste delarna & tillbehören på hyllan. Vi får leveranser nästan dagligen av våra leverantörer så det vi inte har på hemma plockar vi utan extra kostnad gärna hem åt dig på någon dag.

Försäljning av cyklar ökar hela tiden & utbudet är väldigt brett från Mountainbikes & pendlingscyklar till barncyklar & givetvis de vi blivit mest kända för , våra elcyklar! Värt att nämna i sammanhanget är
att vi är sedan några år tillbaka stolt leverantör åt både Habo & Mullsjö Kommun.

Vi har lång erfarenhet av att plocka fram rätt cykel just för dig & då vi ser oss som cykelmekaniker har vi stor inblick i cyklarnas teknik, Något som underlättar både vid köp & framtida service.

Alla modeller från alla våra leverantörer finns inte hemma på lager, men det ser vi bara som en stor fördel. Då vi kan välja helt fritt vilken modell & storlek som passar dig som kund & vid beställning får vi hem cykeln till nästkommande arbetsdag.
Våra storsäljare finns dock alltid hemma för provtur & omgående leverans.
Så välkommen för att se vad vi har att erbjuda!